Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Спеціаліст , денна форма
ВМ 25 / БМ 15
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / харчові технології та інженерія / технології в ресторанному господарстві /

15

Бюджетних місць

22

Максимальна кількість заяв

20

Загальна кількість поданих оригіналів

1.47

Конкурс на бюджетне місце

1 абітурієнт (4.55%)

З правом на першочерговий вступ

217

Прпохідний бал на бюджет
Максимальний конкурсний бал у 2014 році становив 660 балів (без урахування МАН та довузівських курсів)
Для зручності прохідні бали відображені у старій системі(максимум 870б.: 600б ЗНО + 200б середній бал атестата + 50б МАН + 20б довузівські курси)