Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр , денна форма
готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
ВМ 50 / БМ 10
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / харчові технології та інженерія / технології в ресторанному господарстві /

10

Бюджетних місць

33

Максимальна кількість заяв

18

Загальна кількість поданих оригіналів

3.3

Конкурс на бюджетне місце

1 абітурієнт (3.03%)

З правом на позаконкурсний вступ

1 абітурієнт (3.03%)

З правом на першочерговий вступ

201

Прпохідний бал на бюджет
Максимальний конкурсний бал у 2014 році становив 660 балів (без урахування МАН та довузівських курсів)
Для зручності прохідні бали відображені у старій системі(максимум 870б.: 600б ЗНО + 200б середній бал атестата + 50б МАН + 20б довузівські курси)