Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр , денна форма
технології оздоровчих продуктів і харчової експертизи
ВМ 50 / БМ 15
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / харчові технології та інженерія / технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення /

15

Бюджетних місць

27

Максимальна кількість заяв

18

Загальна кількість поданих оригіналів

1.8

Конкурс на бюджетне місце

1 абітурієнт (3.7%)

З правом на позаконкурсний вступ

196

Прпохідний бал на бюджет
Максимальний конкурсний бал у 2014 році становив 660 балів (без урахування МАН та довузівських курсів)
Для зручності прохідні бали відображені у старій системі(максимум 870б.: 600б ЗНО + 200б середній бал атестата + 50б МАН + 20б довузівські курси)