Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр , денна форма
хлібопекарських і кондитерських виробництв
ВМ 30 / БМ 17
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / харчові технології та інженерія / технології зберігання і переробки зерна /

17

Бюджетних місць

21

Максимальна кількість заяв

19

Загальна кількість поданих оригіналів

1.24

Конкурс на бюджетне місце

3 абітурієнта (14.29%)

З правом на першочерговий вступ

0

Прпохідний бал на бюджет
Максимальний конкурсний бал у 2014 році становив 660 балів (без урахування МАН та довузівських курсів)
Для зручності прохідні бали відображені у старій системі(максимум 870б.: 600б ЗНО + 200б середній бал атестата + 50б МАН + 20б довузівські курси)