Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (зі скороченим терміном навчання) , денна форма
технології м’ясо-молочних та парфумерно-косметичних продуктів
ВМ 210 / БМ 11

11

Бюджетних місць

38

Максимальна кількість заяв

12

Загальна кількість поданих оригіналів

3.45

Конкурс на бюджетне місце

5 абутірієнтів (13.16%)

З правом на позаконкурсний вступ

11 абутірієнтів (28.95%)

З правом на першочерговий вступ

65

Прпохідний бал на бюджет
Максимальний конкурсний бал у 2014 році становив 660 балів (без урахування МАН та довузівських курсів)
Для зручності прохідні бали відображені у старій системі(максимум 870б.: 600б ЗНО + 200б середній бал атестата + 50б МАН + 20б довузівські курси)