Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) , денна форма
хлібопекарських і кондитерських виробництв
ВМ 160 / БМ 6

6

Бюджетних місць

52

Максимальна кількість заяв

6

Загальна кількість поданих оригіналів

8.67

Конкурс на бюджетне місце

3 абітурієнта (5.77%)

З правом на позаконкурсний вступ

12 абутірієнтів (23.08%)

З правом на першочерговий вступ

55

Прпохідний бал на бюджет
Максимальний конкурсний бал у 2014 році становив 660 балів (без урахування МАН та довузівських курсів)
Для зручності прохідні бали відображені у старій системі(максимум 870б.: 600б ЗНО + 200б середній бал атестата + 50б МАН + 20б довузівські курси)