Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 3 курс) , денна форма
технології м’ясо-молочних та парфумерно-косметичних продуктів
ВМ 210 / БМ 6

6

Бюджетних місць

39

Максимальна кількість заяв

9

Загальна кількість поданих оригіналів

6.5

Конкурс на бюджетне місце

5 абутірієнтів (12.82%)

З правом на позаконкурсний вступ

12 абутірієнтів (30.77%)

З правом на першочерговий вступ

75

Прпохідний бал на бюджет
Максимальний конкурсний бал у 2014 році становив 660 балів (без урахування МАН та довузівських курсів)
Для зручності прохідні бали відображені у старій системі(максимум 870б.: 600б ЗНО + 200б середній бал атестата + 50б МАН + 20б довузівські курси)