Зачекайте...

Ресторанне обслуговування

Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти , денна форма
Відділення сфери обслуговування і товарознавства
ВМ 50 / БМ 20
Сфера обслуговування / Ресторанне обслуговування /

20

Бюджетних місць

33

Максимальна кількість заяв

33

Загальна кількість поданих оригіналів

1.65

Конкурс на бюджетне місце

2 абітурієнта (6.06%)

З правом на позаконкурсний вступ

1 абітурієнт (3.03%)

З правом на першочерговий вступ

25

Прпохідний бал на бюджет
Максимальний конкурсний бал у 2014 році становив 660 балів (без урахування МАН та довузівських курсів)
Для зручності прохідні бали відображені у старій системі(максимум 870б.: 600б ЗНО + 200б середній бал атестата + 50б МАН + 20б довузівські курси)