Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) , денна форма
ВМ 60 / БМ 5
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / виробництво харчової продукції / Технік-технолог з технології харчування

5

Бюджетних місць

8

Максимальна кількість заяв

8

Загальна кількість поданих оригіналів

1.6

Конкурс на бюджетне місце

1 абітурієнт (12.5%)

З правом на позаконкурсний вступ

1 абітурієнт (12.5%)

З правом на першочерговий вступ

65

Прпохідний бал на бюджет
Максимальний конкурсний бал у 2014 році становив 660 балів (без урахування МАН та довузівських курсів)
Для зручності прохідні бали відображені у старій системі(максимум 870б.: 600б ЗНО + 200б середній бал атестата + 50б МАН + 20б довузівські курси)