Зачекайте...

Ресторанне обслуговування

Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) , денна форма
Дніпропетровський коледж Київського університету культури
ВМ 75 / БМ 0
Сфера обслуговування / Ресторанне обслуговування /

0

Бюджетних місць

7

Максимальна кількість заяв

7

Загальна кількість поданих оригіналів

3 абітурієнта (42.86%)

З правом на першочерговий вступ

0

Прпохідний бал на бюджет
Максимальний конкурсний бал у 2014 році становив 660 балів (без урахування МАН та довузівських курсів)
Для зручності прохідні бали відображені у старій системі(максимум 870б.: 600б ЗНО + 200б середній бал атестата + 50б МАН + 20б довузівські курси)