Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти , денна форма
Ужгородський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
ВМ 60 / БМ 35

35

Бюджетних місць

66

Максимальна кількість заяв

60

Загальна кількість поданих оригіналів

1.89

Конкурс на бюджетне місце

2 абітурієнта (3.03%)

З правом на позаконкурсний вступ

21.4

Прпохідний бал на бюджет
Максимальний конкурсний бал у 2014 році становив 660 балів (без урахування МАН та довузівських курсів)
Для зручності прохідні бали відображені у старій системі(максимум 870б.: 600б ЗНО + 200б середній бал атестата + 50б МАН + 20б довузівські курси)