Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти , денна форма
ВМ 60 / БМ 15
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / виробництво харчової продукції / Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції

15

Бюджетних місць

20

Максимальна кількість заяв

17

Загальна кількість поданих оригіналів

1.33

Конкурс на бюджетне місце

20.6

Прпохідний бал на бюджет
Максимальний конкурсний бал у 2014 році становив 660 балів (без урахування МАН та довузівських курсів)
Для зручності прохідні бали відображені у старій системі(максимум 870б.: 600б ЗНО + 200б середній бал атестата + 50б МАН + 20б довузівські курси)