Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр , денна форма
Факультет інноваційних технологій харчування, ресторанно-готельного і туристичного бізнесу
ВМ 235 / БМ 78

78

Бюджетних місць

266

Максимальна кількість заяв

87

Загальна кількість поданих оригіналів

3.41

Конкурс на бюджетне місце

1 абітурієнт (0.38%)

З правом на позаконкурсний вступ

19 абутірієнтів (7.14%)

З правом на першочерговий вступ

23 абітурієнта (8.65%)

Пройшли довузівські курси та отримали додаткові бали

635.9

Прпохідний бал на бюджет
Максимальний конкурсний бал у 2014 році становив 660 балів (без урахування МАН та довузівських курсів)
Для зручності прохідні бали відображені у старій системі(максимум 870б.: 600б ЗНО + 200б середній бал атестата + 50б МАН + 20б довузівські курси)