Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр , денна форма
Факультет інноваційних технологій харчування, ресторанно-готельного і туристичного бізнесу
ВМ 45 / БМ 5
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / харчові технології та інженерія / технології харчування /

5

Бюджетних місць

22

Максимальна кількість заяв

12

Загальна кількість поданих оригіналів

4.4

Конкурс на бюджетне місце

2 абітурієнта (9.09%)

З правом на першочерговий вступ

11.03

Прпохідний бал на бюджет
Максимальний конкурсний бал у 2014 році становив 660 балів (без урахування МАН та довузівських курсів)
Для зручності прохідні бали відображені у старій системі(максимум 870б.: 600б ЗНО + 200б середній бал атестата + 50б МАН + 20б довузівські курси)