Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 3 курс) , денна форма
Факультет технології та експертизи харчових продуктів і парфумерно-косметичних засобів
ВМ 30 / БМ 1
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / харчові технології та інженерія / технології зберігання, консервування та переробки молока /

1

Бюджетне місце

1

Максимальна кількість заяв

1

Загальна кількість поданих оригіналів

1

Конкурс на бюджетне місце

8.54

Прпохідний бал на бюджет
Максимальний конкурсний бал у 2014 році становив 660 балів (без урахування МАН та довузівських курсів)
Для зручності прохідні бали відображені у старій системі(максимум 870б.: 600б ЗНО + 200б середній бал атестата + 50б МАН + 20б довузівські курси)