Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти , денна форма
ВМ 66 / БМ 25

25

Бюджетних місць

58

Максимальна кількість заяв

53

Загальна кількість поданих оригіналів

2.32

Конкурс на бюджетне місце

6 абутірієнтів (10.34%)

З правом на позаконкурсний вступ

2 абітурієнта (3.45%)

З правом на першочерговий вступ

19.6

Прпохідний бал на бюджет
Максимальний конкурсний бал у 2014 році становив 660 балів (без урахування МАН та довузівських курсів)
Для зручності прохідні бали відображені у старій системі(максимум 870б.: 600б ЗНО + 200б середній бал атестата + 50б МАН + 20б довузівські курси)