Зачекайте...

технологічна експертиза та безпека харчової продукції

Бакалавр , денна форма
ВМ 50 / БМ 0
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / технологічна експертиза та безпека харчової продукції /

0

Бюджетних місць

34

Максимальна кількість заяв

7

Загальна кількість поданих оригіналів

6 абутірієнтів (17.65%)

З правом на першочерговий вступ

2 абітурієнта (5.88%)

Пройшли довузівські курси та отримали додаткові бали

0

Прпохідний бал на бюджет
Максимальний конкурсний бал у 2014 році становив 660 балів (без урахування МАН та довузівських курсів)
Для зручності прохідні бали відображені у старій системі(максимум 870б.: 600б ЗНО + 200б середній бал атестата + 50б МАН + 20б довузівські курси)