Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти , денна форма
ВМ 35 / БМ 30
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / виробництво харчової продукції / Технік-технолог з технології харчування

30

Бюджетних місць

34

Максимальна кількість заяв

34

Загальна кількість поданих оригіналів

1.13

Конкурс на бюджетне місце

3 абітурієнта (8.82%)

З правом на позаконкурсний вступ

3 абітурієнта (8.82%)

З правом на першочерговий вступ

19.9

Прпохідний бал на бюджет
Максимальний конкурсний бал у 2014 році становив 660 балів (без урахування МАН та довузівських курсів)
Для зручності прохідні бали відображені у старій системі(максимум 870б.: 600б ЗНО + 200б середній бал атестата + 50б МАН + 20б довузівські курси)