Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Спеціаліст , денна форма
Технологій і Дизайну
ВМ 50 / БМ 17
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / харчові технології та інженерія / технології продуктів бродіння і виноробства /

17

Бюджетних місць

25

Максимальна кількість заяв

19

Загальна кількість поданих оригіналів

1.47

Конкурс на бюджетне місце

1 абітурієнт (4%)

З правом на першочерговий вступ

283.5

Прпохідний бал на бюджет
Максимальний конкурсний бал у 2014 році становив 660 балів (без урахування МАН та довузівських курсів)
Для зручності прохідні бали відображені у старій системі(максимум 870б.: 600б ЗНО + 200б середній бал атестата + 50б МАН + 20б довузівські курси)