Зачекайте...
перелік пропозицій

Статистика

Заяв
196
Оригіналів
118
Всього місць
850
Бюджетних місць
129
ОКР Напрям К ВМ БМ ПБ Предмети
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: виробництво харчової продукції
66 125 40 0
Математика профільний (k=1)
Українська мова (k=1)
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти
Галузь: Економіка та підприємництво,
Спеціальність: товарознавство та комерційна діяльність
21 100 25 0
Математика профільний (k=1)
Українська мова (k=1)
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти
Галузь: Сфера обслуговування,
Спеціальність: Ресторанне обслуговування
21 50 7 0
Математика профільний (k=1)
Українська мова (k=1)
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: виробництво харчової продукції
27 125 20 0
Математика або Хімія профільний (k=1)
Українська мова та література (k=1)
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти
Галузь: Економіка та підприємництво,
Спеціальність: товарознавство та комерційна діяльність
22 100 15 0
Математика або Світова література профільний (k=1)
Українська мова та література (k=1)
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти
Галузь: Сфера обслуговування,
Спеціальність: Ресторанне обслуговування
20 50 7 0
Математика або Географія профільний (k=1)
Українська мова та література (k=1)
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти
Галузь: Економіка та підприємництво,
Спеціальність: бухгалтерський облік
8 25 15 0
Математика або Історія України профільний (k=1)
Українська мова та література (k=1)
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс)
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: виробництво харчової продукції
9 125 0 0
Фаховий іспит (k=1)
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс)
Галузь: Сфера обслуговування,
Спеціальність: Ресторанне обслуговування
1 50 0 0
Фаховий іспит (k=1)
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс)
Галузь: Економіка та підприємництво,
Спеціальність: товарознавство та комерційна діяльність
1 100 0 0
Фаховий іспит (k=1)