Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) , денна форма
Товарознавства, туризму та готельно-ресторанної справи
ВМ 30 / БМ 0
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО ЗНО п Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Ратушняк Юлія Анатоліївна + 120.000 0.000
60.00
,
60.00
+
2
Хіхлуха Роман Анатолійович + 140.000 0.000
80.00
,
60.00
3
Пастух Богдан Анатолійович + 134.000 0.000
70.00
,
64.00
4
Лемпа Діана Володимирівна + 130.000 0.000
70.00
,
60.00
5
Каньшин Тарас Анатолійович + 125.000 0.000
65.00
,
60.00
+
6
Пустовіт Денис Олегович + 121.000 0.000
61.00
,
60.00
7
Онофрійчук Іван Володимирович + 120.000 0.000
60.00
,
60.00
8
Окунь Олександр Олегович + 120.000 0.000
60.00
,
60.00
9
Кравчук Анастасія Олександрівна + 120.000 0.000
60.00
,
60.00
10
Хоменський Андрій Вікторович + 120.000 0.000
60.00
,
60.00
11
Савчук Вадим Олегович + 120.000 0.000
60.00
,
60.00