Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр , денна форма
Товарознавства, туризму та готельно-ресторанної справи
ВМ 20 / БМ 5
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / харчові технології та інженерія / технології в ресторанному господарстві /
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО ЗНО п Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Андрущенко Юлія Олександрівна + 234.000 80.000
60.00
,
94.00
2
Іванюта Сусанна Сергіївна + 201.000 79.000
62.00
,
60.00
3
Данилюк Людмила Петрівна + 197.500 40.500
60.00
,
60.00
,
37.00
4
Преор Євгенія Володимирівна + 197.000 77.000
60.00
,
60.00
5
Головінський Олексій Васильович + 193.000 67.000
66.00
,
60.00
6
Барабаш Олег Віталійович + 192.000 70.000
62.00
,
60.00
7
Махмудов Руслан Ельшанович + 188.000 63.000
65.00
,
60.00