виробництво харчової продукції
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти , денна форма№ | ПІБ | П | Д | Заг.бал | Атестат | ЗНО | ЗНО п | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПК | ПЧ | Ц |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1
|
Ліпінська Вікторія Володимирівна | — | + | 8.200 | 0.900 | — | — | — |
9.00
, 7.00
|
— | — | — | — |
2
|
Падун Роман Олегович | — | + | 8.020 | 0.620 | — | — | — |
10.00
, 6.00
|
— | — | — | — |
3
|
Стрілець Юлія Вололимирівна | — | + | 7.810 | 0.710 | — | — | — |
7.00
, 9.00
|
— | — | — | — |
4
|
Полторацький Євгеній Олегович | — | + | 7.700 | 0.500 | — | — | — |
8.00
, 8.00
|
— | — | — | — |
5
|
Шварчевська Єлизавета Романівна | — | + | 6.650 | 0.850 | — | — | — |
6.00
, 7.00
|
— | — | — | — |
6
|
Погосян Владислав Мелсікович | — | + | 6.380 | 0.680 | — | — | — |
5.00
, 8.00
|
— | — | — | — |
7
|
Дуфіна Катерина Олександрівна | — | — | 6.830 | 0.630 | — | — | — |
6.00
, 8.00
|
— | — | — | — |
8
|
Бабій Ірина Михайлівна | — | — | 6.670 | 0.970 | — | — | — |
5.00
, 8.00
|
— | — | — | — |