виробництво харчової продукції
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) , заочна форма№ | ПІБ | П | Д | Заг.бал | Атестат | ЗНО | ЗНО п | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПК | ПЧ | Ц |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1
|
Майорко В`ячеслав Олександрович | — | + | 5.000 | 5.000 | — | — | — | — | — | — | — | — |
2
|
Шарієвська Анастасія Олегівна | — | + | 4.000 | 4.000 | — | — | — | — | — | — | — | — |
3
|
Ганецька Катерина Павлівна | — | + | 4.000 | 4.000 | — | — | — | — | — | — | — | — |
4
|
Єкімовська Марина Іванівна | — | + | 4.000 | 4.000 | — | — | — | — | — | — | — | — |
5
|
Ковальчук Тетяна Вікторівна | — | + | 4.000 | 4.000 | — | — | — | — | — | — | — | — |
6
|
Костюченко Лілія Олегівна | — | + | 4.000 | 4.000 | — | — | — | — | — | — | — | — |
7
|
Школьний Владислав Віталійович | — | + | 4.000 | 4.000 | — | — | — | — | — | — | — | — |
8
|
Боханевич Ілона Ігорівна | — | + | 4.000 | 4.000 | — | — | — | — | — | — | — | — |
9
|
Михайлішин Олександр Віталійович | — | + | 4.000 | 4.000 | — | — | — | — | — | — | — | — |
10
|
Коваленко Леся Олександрівна | — | + | 4.000 | 4.000 | — | — | — | — | — | — | — | — |
11
|
Носуля Світлана Василівна | — | + | 3.600 | 3.600 | — | — | — | — | — | — | — | — |
12
|
Сміхун Яна Андріївна | — | + | 3.500 | 3.500 | — | — | — | — | — | — | — | — |
13
|
Кравчук Ольга Сергіївна | — | + | 3.400 | 3.400 | — | — | — | — | — | — | — | — |