Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр , заочна форма
Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
ВМ 30 / БМ 5
харчові технології та інженерія / технології зберігання / консервування та переробки м’яса
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО ЗНО п Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Кошик Катерина Василівна + 159.850 19.350
181.00
,
125.00
2
Антонець Сергій Сергійович + 154.980 18.380
174.00
,
124.00
3
Данилишина Інна Вікторівна + 147.930 17.530
160.00
,
126.00
4
Лясковська Елеонора Віталіївна + 143.740 15.540
154.00
,
128.00
5
Брязкало Марина Василівна + 142.800 16.200
154.00
,
124.00
6
Євчук Сергій Олександрович + 141.420 15.820
152.00
,
124.00
7
Гарус Інна Михайлівна + 139.840 15.440
148.00
,
126.00
8
Варцев Ярослав Олександрович + 132.470 14.870
136.00
,
124.00