виробництво харчової продукції
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти , денна форма№ | ПІБ | П | Д | Заг.бал | Атестат | ЗНО | ЗНО п | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПК | ПЧ | Ц |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1
|
Маслова Альона Юріївна | — | + | 23.100 | 10.100 | — | — | — |
7.00
, 6.00
|
— | — | — | — |
2
|
Бородін Євгеній Анатолійович | — | + | 21.700 | 7.700 | — | — | — |
7.00
, 7.00
|
— | — | — | — |
3
|
Харитонова Юлія Дмитрівна | — | + | 21.400 | 8.400 | — | — | — |
8.00
, 5.00
|
— | — | — | — |
4
|
Школяр Олег Олегович | — | + | 21.300 | 7.400 | — | — | 0.900 |
7.00
, 6.00
|
— | — | — | — |
5
|
Дроздова Ольга Сергіївна | — | + | 20.900 | 8.000 | — | — | 0.900 |
5.00
, 7.00
|
— | — | — | — |
6
|
Черевань Андрій Сергійович | — | + | 20.000 | 7.000 | — | — | — |
5.00
, 8.00
|
— | — | — | — |
7
|
Метьолкіна Наталія Віталіївна | — | + | 19.700 | 6.700 | — | — | — |
8.00
, 5.00
|
— | — | — | — |
8
|
Гарастей Русаліна Андріївна | — | + | 19.130 | 10.130 | — | — | — |
5.00
, 4.00
|
— | — | — | — |
9
|
Харламов Ярослав Романович | — | + | 19.000 | 9.000 | — | — | — |
4.00
, 6.00
|
— | — | — | — |
10
|
Касимова Ельвіра Олексіївна | — | + | 18.800 | 7.800 | — | — | — |
5.00
, 6.00
|
— | — | — | — |
11
|
Нуніянц Вікторія Борисівна | — | + | 18.300 | 8.300 | — | — | — |
6.00
, 4.00
|
— | — | — | — |
12
|
Татаренков Артем Володимирович | — | + | 17.300 | 7.300 | — | — | — |
6.00
, 4.00
|
— | — | — | — |
13
|
Щерба Єлизавета Леонідівна | — | + | 16.800 | 7.800 | — | — | — |
5.00
, 4.00
|
— | — | — | — |
14
|
Романчук Дмитро Ігорович | — | + | 16.500 | 5.400 | — | — | 1.100 |
5.00
, 5.00
|
— | — | — | — |
15
|
Котова Аміна Сергіївна | — | + | 16.400 | 8.400 | — | — | — |
4.00
, 4.00
|
— | — | — | — |
16
|
Гладких Артур Олексійович | — | + | 15.910 | 6.910 | — | — | — |
4.00
, 5.00
|
— | — | — | — |
17
|
Єрьоменко Анастасія Володимирівна | — | + | 15.460 | 6.460 | — | — | — |
5.00
, 4.00
|
— | — | — | — |
18
|
Вальковіч Володимир Сергійович | — | + | 15.000 | 6.000 | — | — | — |
4.00
, 5.00
|
— | — | — | — |