виробництво харчової продукції
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти , денна форма№ | ПІБ | П | Д | Заг.бал | Атестат | ЗНО | ЗНО п | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПК | ПЧ | Ц |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1
|
Падалка Вікторія Вікторівна | — | — | 158.270 | 16.770 | 313.00 |
150.00 ,
163.00 ,
0.00
|
— | — | — | — | — | — |
2
|
Кулібаба Анастасія Валеріївна | — | — | 136.460 | 16.960 | 271.50 |
162.50 ,
109.00 ,
0.00
|
— | — | — | — | — | — |
3
|
Латай Максим Юрійович | — | — | 132.230 | 16.580 | 252.00 |
103.50 ,
148.50 ,
0.00
|
— | — | — | — | — | — |
4
|
Гурський Іван Сергійович | — | — | 129.300 | 15.250 | 255.50 |
137.00 ,
118.50 ,
0.00
|
— | — | — | — | — | — |
5
|
Каджарова Севінч Елшадівна | — | — | 113.920 | 15.920 | 220.00 |
120.00 ,
100.00 ,
0.00
|
— | — | — | — | — | — |