виробництво харчової продукції
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) , заочна форма№ | ПІБ | П | Д | Заг.бал | Атестат | ЗНО | ЗНО п | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПК | ПЧ | Ц |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1
|
Єлигіна Анастасія Юріївна | — | + | 95.000 | 10.000 | — | — | — |
85.00
|
— | — | — | — |
2
|
Зазуля Богдан Олексійович | — | + | 89.800 | 7.800 | — | — | — |
82.00
|
— | — | — | — |
3
|
Думініка Марина Яношівна | — | + | 78.300 | 8.300 | — | — | — |
70.00
|
— | — | — | — |
4
|
Гулізаде Амін Гадір огли | — | + | 69.400 | 6.400 | — | — | — |
63.00
|
— | — | — | — |
5
|
Скворцов Павло Сергійович | — | + | 63.600 | 6.600 | — | — | — |
57.00
|
— | — | — | — |
6
|
Федорук Анастасія Леонідівна | — | + | 55.000 | 8.000 | — | — | — |
47.00
|
— | — | — | — |
7
|
Осадчий Юрій Сергійович | — | + | 52.100 | 7.100 | — | — | — |
45.00
|
— | — | — | — |