Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр , заочна форма
Факультет ресторанно-готельного бізнесу
ВМ 25 / БМ 0
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / харчові технології та інженерія / технології в ресторанному господарстві /
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО ЗНО п Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Петраковська Тетяна Володимирівна + 335.500 73.500
152.00
,
110.00
2
Дробот Лідія Федорівна + 321.000 72.000
117.00
,
132.00
3
Наден Людмила Володимирівна + 294.000 66.000
118.00
,
110.00
4
Боднарук Ольга Анатоліївна + 291.000 63.000
112.00
,
116.00