виробництво харчової продукції
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти , заочна форма№ | ПІБ | П | Д | Заг.бал | Атестат | ЗНО | ЗНО п | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПК | ПЧ | Ц |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1
|
Каменца Вікторія Іванівна | — | + | 149.520 | 16.770 | 295.50 |
150.00 ,
145.50 ,
0.00
|
— | — | — | — | — | — |
2
|
Бабич Павло Васильович | — | — | 145.820 | 16.770 | 285.50 |
137.00 ,
148.50 ,
0.00
|
— | — | — | — | — | — |
3
|
Волощук Мирослава Володимирівна | — | — | 136.310 | 17.810 | 269.00 |
160.00 ,
109.00 ,
0.00
|
— | — | — | — | — | — |