виробництво харчової продукції
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) , заочна форма№ | ПІБ | П | Д | Заг.бал | Атестат | ЗНО | ЗНО п | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПК | ПЧ | Ц |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1
|
Медянка Василина Михайлівна | — | + | 83.350 | 8.350 | — | — | — |
75.00
|
— | — | — | — |
2
|
Копта Іннеса Адальбертівна | — | + | 80.100 | 10.100 | — | — | — |
70.00
|
— | — | — | — |
3
|
Хоменко Тетяна Андріївна | — | + | 75.500 | 10.500 | — | — | — |
65.00
|
— | — | — | — |
4
|
Щадей Діаніта Юріївна | — | + | 75.100 | 10.100 | — | — | — |
65.00
|
— | — | — | — |
5
|
Симик Габріела Володимирівна | — | + | 74.200 | 9.200 | — | — | — |
65.00
|
— | — | — | — |
6
|
Микуланинець Марія Іванівна | — | + | 64.200 | 9.200 | — | — | — |
55.00
|
— | — | — | — |
7
|
Бубряк Едуард Віталійович | — | + | 53.300 | 8.300 | — | — | — |
45.00
|
— | — | — | — |