Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр , заочна форма
Факультет заочної та післядипломної освіти
ВМ 12 / БМ 6
харчові технології та інженерія / технології зберігання / консервування та переробки м’яса
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО ЗНО п Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Вила Віктор Ростиславович + 101.000 0.000
74.00
,
27.00
2
Радушевська Тетяна Мирославівна + 101.000 0.000
75.00
,
26.00
3
Сікора Тетяна Павлівна + 97.000 0.000
75.00
,
22.00
4
Бажанський Григорій Григорович + 95.000 0.000
75.00
,
20.00
5
Ігольник Степан Ігорович + 93.000 0.000
72.00
,
21.00
6
Юзьків Ганна Михайлівна + 90.000 0.000
70.00
,
20.00
7
Кухарська Христина Андріївна 88.000 0.000
65.00
,
23.00
8
Бабаян Аліна Каренівна 0.000 0.000
9
Кецик Андрій Миколайович 0.000 0.000
10
Форман Діана Станіславівна 0.000 0.000