Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр , денна форма
Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
ВМ 25 / БМ 0
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / харчові технології та інженерія / технології в ресторанному господарстві /
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО ЗНО п Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Карпюк Галина Степанівна + 267.100 90.100
87.00
,
90.00
2
Бартош Людмила Миколаївна + 239.330 88.330
63.00
,
88.00
3
Каліушко Олеся Вікторівна + 238.980 77.980
69.00
,
92.00
4
Вахрушева Анна Олександрівна + 238.610 87.610
63.00
,
88.00
5
Григорова Наталія Михайлівна + 237.420 87.420
63.00
,
87.00
6
Вагіль Тетяна Ігорівна + 227.370 79.370
68.00
,
80.00
7
Скорик Євгеній Валерійович + 226.880 81.880
63.00
,
82.00
8
Давидяк Аліна Петрівна + 223.260 77.260
68.00
,
78.00
9
Андрущенко Владислав Григорович + 221.590 79.590
64.00
,
78.00
10
Наріжній Сергій Олександрович + 216.920 79.920
63.00
,
74.00
11
Приходько Валерій Віталійович + 213.330 73.330
66.00
,
74.00
12
Супрун Едуард Михайлович + 206.840 70.840
68.00
,
68.00
13
Сторіжко Владислав Васильович + 201.720 66.720
68.00
,
67.00
14
Галинка В`ячеслав Геннадійович + 141.940 71.940 ,
70.00