Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр , заочна форма
Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
ВМ 295 / БМ 0
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО ЗНО п Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Федоренко Ігор Євгенович + 124.690 16.390 369.00
133.00
,
127.00
,
109.00
2
Щербина Анастасія Олександрівна + 124.290 16.390 378.00
155.00
,
123.00
,
100.00
3
Борисова Марина Сергіївна 151.990 18.290 447.00
173.00
,
105.00
,
169.00
4
Рєзніков Валерій Дмитрович 138.670 18.570 407.50
155.00
,
119.00
,
133.50
5
Загорулько Тетяна Сергіївна 119.580 16.680 343.50
120.00
,
105.00
,
118.50
6
Козюра Наталія Анатоліївна 116.400 16.200 342.00
133.00
,
100.00
,
109.00
7
Серебренко Каріна Анатоліївна 115.900 16.300 345.50
140.50
,
105.00
,
100.00