харчові технології та інженерія
Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 3 курс) , заочна форма№ | ПІБ | П | Д | Заг.бал | Атестат | ЗНО | ЗНО п | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПК | ПЧ | Ц |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1
|
Хорошавіна Юлія Сергіївна | — | + | 4.991 | 0.491 | — | — | — |
5.00
|
— | — | — | — |
2
|
Бондаренко Віта Олександрівна | — | + | 4.991 | 0.491 | — | — | — |
5.00
|
— | — | — | — |
3
|
Голопьорова Олена Василівна | — | + | 4.020 | 0.420 | — | — | — |
4.00
|
— | — | — | — |
4
|
Забелло Аліна Андріївна | — | + | 3.983 | 0.383 | — | — | — |
4.00
|
— | — | — | — |
5
|
Капленко Тетяна Володимирівна | — | + | 3.957 | 0.357 | — | — | — |
4.00
|
— | — | — | — |
6
|
Бойцун Владислав Олегович | — | + | 3.004 | 0.304 | — | — | — |
3.00
|
— | — | — | — |