Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) , денна форма
Факультет інноваційних технологій харчування, ресторанно-готельного і туристичного бізнесу
ВМ 0 / БМ 0
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО ЗНО п Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Хоменко Катерина Василівна + 8.400 4.400
4.00
2
Жерш Олександра Олександрівна + 8.210 4.210
4.00
3
Єне Вікторія Сергіївна + 7.600 3.600
4.00
4
Бурдейна Анна Вікторівна 4.970 4.970
5
Іващенко Павло Юрійович 4.030 4.030
6
Лисенко Олег Сергійович 3.650 3.650
7
Арендар Ганна Віталіївна 3.500 3.500
8
Арабаджи Андріан Вікторович 3.500 3.500
9
Гноянко Іван Юрійович 3.400 3.400
10
Назаренко Дарина Вадимівна 3.230 3.230
11
Щур Роман Олегович 3.160 3.160
12
Бурячек Катерина Ігорівна 3.070 3.070