Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (зі скороченим терміном навчання, термін навчання - 2 роки) , денна форма
Факультет технології харчових продуктів, парфумерно-косметичних засобів, експертизи та товарознавства
ВМ 15 / БМ 0
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / харчові технології та інженерія / технології зберігання / консервування та переробки м’яса
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО ЗНО п Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Соломіна Ольга Олександрівна + 7.640 3.640
4.00
2
Кордонський Олександр Володимирович + 6.100 3.100
3.00
3
Рослов Володимир Іванович + 6.050 3.050
3.00
4
Тропець Анастасія Володимирівна 9.140 4.140
5.00
5
Костюк Юлія Сергіївна 8.820 3.820
5.00