Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (зі скороченим терміном навчання, термін навчання - 3 роки) , денна форма
Факультет інноваційних технологій харчування, ресторанно-готельного і туристичного бізнесу
ВМ 25 / БМ 2
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО ЗНО п Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Капранова Олена Сергіївна + 8.020 4.020
4.00
+
2
Іващенко Павло Юрійович + 9.030 4.030
5.00
3
Лисенко Олег Сергійович + 6.650 3.650
3.00
4
Майстренко Дмитро Ігорович + 6.580 3.580
3.00
5
Арабаджи Андріан Вікторович + 6.500 3.500
3.00
6
Гноянко Іван Юрійович + 6.400 3.400
3.00
7
Назаренко Дарина Вадимівна + 6.230 3.230
3.00
8
Щур Роман Олегович + 6.160 3.160
3.00
9
Хоменко Катерина Василівна 8.400 4.400
4.00
10
Бурдейна Анна Вікторівна 4.970 4.970
11
Ломакін Віталій Геннадійович 4.920 4.920
12
Жовтяк Каріна Олександрівна 4.520 4.520
13
Жерш Олександра Олександрівна 4.210 4.210
14
Єне Вікторія Сергіївна 3.600 3.600
15
Арендар Ганна Віталіївна 3.500 3.500
16
Уткін Сергій Сергійович 3.400 3.400
17
Бурячек Катерина Ігорівна 3.070 3.070