Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Спеціаліст , денна форма
Факультет технології харчових продуктів, парфумерно-косметичних засобів, експертизи та товарознавства
ВМ 51 / БМ 8
харчові технології та інженерія / технології зберігання / консервування та переробки м’яса
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО ЗНО п Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Мокряк Аліна Віталіївна + 9.340 4.340
5.00
2
Красота Андрій Олександрович + 9.340 4.340
5.00
3
Абашкін Вадим Володимирович + 9.210 4.210
5.00
4
Поперечна Діана Валеріївна + 9.030 4.030
5.00
5
Ясевіна Тетяна Вячеславівна + 7.870 3.870
4.00
6
Карагенова Варвара Іванівна + 7.790 3.790
4.00
7
Гайдаржі Максим Євгенович + 7.780 3.780
4.00
8
Долапчи Олександр Ілліч + 7.390 3.390
4.00
9
Кушнір Валерій Віталійович + 6.110 3.110
3.00
10
Юсуф Жаксон Тажуденович + 6.050 3.050
3.00
11
Семко Дмитро Олегович + 6.000 3.000
3.00
12
Гусаренко Альона Миколаївна 9.500 4.500
5.00
13
Філіпова Діана Володимирівна 9.260 4.260
5.00
14
Граб Олександр Валерійович 9.260 4.260
5.00
15
Стамікосто Сергій Сергійович 7.500 3.500
4.00
16
Дмітренко Олег Віталійович 4.080 4.080
17
Топал Людмила + 4.080 4.080 +
18
Руденко Олена Миколаївна 3.200 3.200