Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр , денна форма
Факультет технології харчових продуктів, парфумерно-косметичних засобів, експертизи та товарознавства
ВМ 45 / БМ 5
харчові технології та інженерія / технології зберігання / консервування та переробки м’яса
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО ЗНО п Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Гусаренко Альона Миколаївна + 12.800 4.500
5.00
,
3.00
2
Граб Олександр Валерійович + 12.560 4.260
5.00
,
3.00
3
Філіпова Діана Володимирівна + 12.260 4.260
5.00
,
3.00
4
Селезнев Євген Васильович + 11.920 3.920
5.00
,
3.00
5
Дмітренко Олег Віталійович + 11.080 4.080
4.00
,
3.00
6
Стамікосто Сергій Сергійович + 10.500 3.500
4.00
,
3.00
7
Мокряк Аліна Віталіївна 9.340 4.340
5.00
8
Абашкін Вадим Володимирович 9.210 4.210
5.00
9
Поперечна Діана Валеріївна 9.030 4.030
5.00
10
Долапчи Олександр Ілліч 7.390 3.390
4.00