харчові технології та інженерія
Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 3 курс) , заочна форма№ | ПІБ | П | Д | Заг.бал | Атестат | ЗНО | ЗНО п | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПК | ПЧ | Ц |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1
|
Трубніков Валерій Анатолійович | — | + | 4.830 | 4.830 | — | — | — | — | — | — | — | — |
2
|
Гуртова Вікторія Сергіївна | — | — | 4.260 | 4.260 | — | — | — | — | — | — | — | — |
3
|
Янківська Тетяна Василівна | — | — | 3.900 | 3.900 | — | — | — | — | — | — | — | — |
4
|
Еременко Анна Ярославівна | — | — | 3.410 | 3.410 | — | — | — | — | — | — | — | — |