Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 3 курс) , заочна форма
Факультет технології харчових продуктів, парфумерно-косметичних засобів, експертизи та товарознавства
ВМ 0 / БМ 0
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / харчові технології та інженерія / технології зберігання / консервування та переробки молока
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО ЗНО п Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Трубніков Валерій Анатолійович + 4.830 4.830
2
Гуртова Вікторія Сергіївна 4.260 4.260
3
Янківська Тетяна Василівна 3.900 3.900
4
Еременко Анна Ярославівна 3.410 3.410