харчові технології та інженерія
Бакалавр (зі скороченим терміном навчання, термін навчання - 2 роки) , заочна форма№ | ПІБ | П | Д | Заг.бал | Атестат | ЗНО | ЗНО п | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПК | ПЧ | Ц |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1
|
Ткачук Марина Олександрівна | — | + | 8.000 | 4.000 | — | — | — |
4.00
|
— | — | — | — |
2
|
Сіда Вікторія Василівна | — | + | 7.820 | 3.820 | — | — | — |
4.00
|
— | — | — | — |
3
|
Ніколаєвська Ірина Петрівна | — | + | 6.160 | 3.160 | — | — | — |
3.00
|
— | — | — | — |
4
|
Макаренко Наталія Миколаївна | — | + | 6.030 | 3.030 | — | — | — |
3.00
|
— | — | — | — |
5
|
Тропець Анастасія Володимирівна | — | — | 9.140 | 4.140 | — | — | — |
5.00
|
— | — | — | — |