Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (зі скороченим терміном навчання, термін навчання - 3 роки) , заочна форма
Факультет технології харчових продуктів, парфумерно-косметичних засобів, експертизи та товарознавства
ВМ 15 / БМ 0
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / харчові технології та інженерія / технології зберігання та переробки водних біоресурсів /
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО ЗНО п Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Москаленко Олександр Костянтинович + 9.700 4.700
5.00
2
Сорока Андрій Михайлович + 8.790 3.790
5.00
3
Сапожник Герман Віталійович + 8.450 3.450
5.00
4
Дубініна Ольга Сергіївна + 7.500 3.500
4.00
5
Гаврилуца Рита Сергіївна 8.970 4.970
4.00
6
Оберемок Дар`я Костянтинівна 8.140 4.140
4.00