Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (зі скороченим терміном навчання, термін навчання - 3 роки) , заочна форма
Факультет технології зерна, хлібопродуктів, кондитерських виробів, комбікормів і біопалива
ВМ 20 / БМ 0
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / харчові технології та інженерія / технології зберігання і переробки зерна /
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО ЗНО п Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Генчева Наталя Миколаївна + 7.220 4.220
3.00
2
Балан Вікторія Олегівна + 7.080 4.080
3.00
3
Колодка Яна Степанівна + 6.960 3.960
3.00
4
Якушкіна Маргарита Василівна + 6.940 3.940
3.00
5
Боброва Марина Андріївна + 6.870 3.870
3.00
6
Сардар Ганна Вікторівна + 6.660 3.660
3.00
7
Самофалова Лариса Анатоліївна + 6.290 3.290
3.00
8
Мелешко Іван Андрійович + 6.170 3.170
3.00
9
Пєйчев Вадим Георгійович + 6.160 3.160
3.00
10
Гурова Вікторія Володимирівна + 6.110 3.110
3.00
11
Денисенко Катерина Василівна 6.890 3.890
3.00
12
Коцюбан Інна Вікторівна 6.530 3.530
3.00
13
Ахлібініна Антоніна Ігорівна 4.200 4.200