харчові технології та інженерія
Бакалавр (зі скороченим терміном навчання, термін навчання - 3 роки) , заочна форма№ | ПІБ | П | Д | Заг.бал | Атестат | ЗНО | ЗНО п | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПК | ПЧ | Ц |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1
|
Трубніков Валерій Анатолійович | — | + | 8.830 | 4.830 | — | — | — |
4.00
|
— | — | — | — |
2
|
Чернова Оксана Михайлівна | — | + | 8.460 | 4.460 | — | — | — |
4.00
|
— | — | — | — |
3
|
Еременко Анна Ярославівна | — | + | 7.410 | 3.410 | — | — | — |
4.00
|
— | — | — | — |
4
|
Гуртова Вікторія Сергіївна | — | — | 9.260 | 4.260 | — | — | — |
5.00
|
— | — | — | — |
5
|
Янківська Тетяна Василівна | — | — | 6.900 | 3.900 | — | — | — |
3.00
|
— | — | — | — |