Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (зі скороченим терміном навчання, термін навчання - 3 роки) , заочна форма
Факультет технології зерна, хлібопродуктів, кондитерських виробів, комбікормів і біопалива
ВМ 20 / БМ 0
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / харчові технології та інженерія / технології хліба / кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО ЗНО п Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Катков Роман Сергійович + 7.200 4.200
3.00
2
Куруч Тетяна Олександрівна + 7.090 4.090
3.00
3
Денисенко Катерина Василівна + 6.890 3.890
3.00
4
Кок Анастасія Борисівна + 6.880 3.880
3.00
5
Митько Вікторія Олександрівна + 6.650 3.650
3.00
6
Міхайлова Ольга Миколаївна + 6.240 3.240
3.00
7
Сюрко Вікторія Віталіївна 7.270 4.270
3.00
8
Філонова Катерина Сергіївна 7.020 4.020
3.00