харчові технології та інженерія
Бакалавр (зі скороченим терміном навчання, термін навчання - 3 роки) , заочна форма№ | ПІБ | П | Д | Заг.бал | Атестат | ЗНО | ЗНО п | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПК | ПЧ | Ц |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1
|
Катков Роман Сергійович | — | + | 7.200 | 4.200 | — | — | — |
3.00
|
— | — | — | — |
2
|
Куруч Тетяна Олександрівна | — | + | 7.090 | 4.090 | — | — | — |
3.00
|
— | — | — | — |
3
|
Денисенко Катерина Василівна | — | + | 6.890 | 3.890 | — | — | — |
3.00
|
— | — | — | — |
4
|
Кок Анастасія Борисівна | — | + | 6.880 | 3.880 | — | — | — |
3.00
|
— | — | — | — |
5
|
Митько Вікторія Олександрівна | — | + | 6.650 | 3.650 | — | — | — |
3.00
|
— | — | — | — |
6
|
Міхайлова Ольга Миколаївна | — | + | 6.240 | 3.240 | — | — | — |
3.00
|
— | — | — | — |
7
|
Сюрко Вікторія Віталіївна | — | — | 7.270 | 4.270 | — | — | — |
3.00
|
— | — | — | — |
8
|
Філонова Катерина Сергіївна | — | — | 7.020 | 4.020 | — | — | — |
3.00
|
— | — | — | — |