Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Спеціаліст , заочна форма
Факультет інноваційних технологій харчування, ресторанно-готельного і туристичного бізнесу
ВМ 65 / БМ 0
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / харчові технології та інженерія / технології харчування /
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО ЗНО п Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Корольова Анастасія Олександрівна + 7.820 3.820
4.00
2
Туманян Олена Романівна + 7.090 3.590
3.50
3
Макаров Сергій Сергійович + 6.800 3.800
3.00
4
Бойченко Анастасія Романівна + 6.600 3.600
3.00
5
Жосул Руслан Валерійович + 6.530 3.530
3.00
6
Волков Юрій Валерійович + 6.240 3.240
3.00
7
Коваль Ілля Валерійович + 6.170 3.170
3.00
8
Морар Олександр Анатолійович + 6.170 3.170
3.00
9
Василюк Сергій Володимирович + 6.130 3.130
3.00
10
Антонюк Сергій Вікторович 6.110 3.110
3.00
11
Колоколова Софія Сергіївна 4.770 4.770
12
Федоренко Катерина Володимирівна 4.430 4.430
13
Бондарюк Маргарита Сергіївна 4.290 4.290
14
Дікусар Анастасія Сергіївна 4.260 4.260
15
Харківська Ганна Павлівна 4.110 4.110
16
Галуцька Юлія Василівна 4.060 4.060
17
Салій Марина Петрівна 4.000 4.000
18
Берназ Ілона Едуардівна 3.940 3.940
19
Кудашкіна Єлизавета Ігорівна 3.900 3.900
20
Кириленко Аліна Василівна 3.770 3.770
21
Матківська Вікторія Володимирівна 3.760 3.760
22
Клименко Богдан Романович 3.720 3.720
23
Надутік Володимир Ігорович 3.720 3.720
24
Трач Олександр Сергійович 3.690 3.690
25
Горгула Тарас Ігорович 3.600 3.600
26
Поліщук Марія Олександрівна 3.530 3.530
27
Яцишин Артур Олександрович 3.390 3.390
28
Пилипенко Юлія Юріївна 3.390 3.390
29
Музика Тетяна Леонідівна 3.390 3.390
30
Баранова Ганна Володимирівна 3.210 3.210
31
Загородній Павло Ігорович 3.110 3.110
32
Кожухов Андрій Юрійович 3.030 3.030