Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Спеціаліст , заочна форма
Факультет технології вина та нанобіотехнологій
ВМ 40 / БМ 1
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / харчові технології та інженерія / технології продуктів бродіння і виноробства /
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО ЗНО п Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Плетяк Ольга Володимирівна + 7.960 3.960
4.00
2
Церковнюк Олена Анатоліївна + 7.640 3.640
4.00
3
Синельникова Домнікія Михайлівна + 7.510 3.510
4.00
4
Підболячна Анастасія Вікторівна + 7.400 4.400
3.00
5
Жук Олена Вячеславівна + 7.270 3.270
4.00
6
Толіка Тетяна Вікторівна + 7.260 4.260
3.00
7
Конопельський Руслан Франкович + 7.220 3.220
4.00
8
Камбур Євгенія Василівна + 7.000 4.000
3.00
9
Ковалеско Наталя Іванівна + 6.500 3.500
3.00
10
Руденко Юлія Валеріївна + 6.130 3.130
3.00
11
Гриц Вікторія Олександрівна 8.750 4.750
4.00
12
Куртлушаєв Емір Аметович 8.590 4.590
4.00
13
Волошинюк Андрій Ігорович 7.800 3.800
4.00
14
Дмитрієнко Максим Германович 6.000 3.000
3.00
15
Янкова Анна Геннадіївна 4.500 4.500