харчові технології та інженерія
Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 3 курс) , заочна форма№ | ПІБ | П | Д | Заг.бал | Атестат | ЗНО | ЗНО п | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПК | ПЧ | Ц |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1
|
Скробач Тетяна Володимирівна | — | + | 8.020 | 4.020 | — | — | — |
4.00
|
— | — | — | — |
2
|
Дорошенко Олег Володимирович | — | + | 8.020 | 4.020 | — | — | — |
4.00
|
— | — | — | — |
3
|
Баліцька Юлія Андріївна | — | + | 8.020 | 4.020 | — | — | — |
4.00
|
— | — | — | — |
4
|
Лесюк Іван Богданович | — | + | 7.960 | 3.960 | — | — | — |
4.00
|
— | — | — | — |
5
|
Василик Марта Михайлівна | — | + | 7.670 | 3.670 | — | — | — |
4.00
|
— | — | — | — |
6
|
Маслій Олександр Олегович | — | + | 7.090 | 3.090 | — | — | — |
4.00
|
— | — | — | — |
7
|
Федик Олег Володимирович | — | + | 7.050 | 3.050 | — | — | — |
4.00
|
— | — | — | — |
8
|
Добротвор Тетяна Василівна | — | + | 7.000 | 3.000 | — | — | — |
4.00
|
— | — | — | — |
9
|
Будій Вікторія Ігорівна | — | — | 8.320 | 4.320 | — | — | — |
4.00
|
— | — | — | — |