харчові технології та інженерія
Бакалавр (зі скороченим терміном навчання) , заочна форма№ | ПІБ | П | Д | Заг.бал | Атестат | ЗНО | ЗНО п | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПК | ПЧ | Ц |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1
|
Шаповал Аліна Олександрівна | — | + | 95.000 | 0.000 | — | — | — |
95.00
|
— | — | — | — |
2
|
Хоменко Альона Володимирівна | — | + | 95.000 | 0.000 | — | — | — |
95.00
|
— | — | — | — |
3
|
Федорова Діана Вікторівна | — | + | 90.000 | 0.000 | — | — | — |
90.00
|
— | — | — | — |
4
|
Котляр Алла Сергіївна | — | + | 90.000 | 0.000 | — | — | — |
90.00
|
— | — | — | — |
5
|
Васильєва Марина Сергіївна | — | + | 85.000 | 0.000 | — | — | — |
85.00
|
— | — | — | — |
6
|
Дорошенко Яна Ігорівна | — | + | 82.000 | 0.000 | — | — | — |
82.00
|
— | — | — | — |
7
|
Надельнюк Наталія Сергіївна | — | + | 80.000 | 0.000 | — | — | — |
80.00
|
— | — | — | — |
8
|
Хараїм Катерина Миколаївна | — | + | 80.000 | 0.000 | — | — | — |
80.00
|
— | — | — | — |
9
|
Веренич Світлана Іванівна | — | + | 75.000 | 0.000 | — | — | — |
75.00
|
— | — | — | — |
10
|
Кравчук Марія Іллівна | — | + | 75.000 | 0.000 | — | — | — |
75.00
|
— | — | — | — |
11
|
Карпенко Аліна Василівна | — | + | 75.000 | 0.000 | — | — | — |
75.00
|
— | — | — | — |
12
|
Келеп Катерина Романівна | — | + | 73.000 | 0.000 | — | — | — |
73.00
|
— | — | — | — |
13
|
Купець Марія Олегівна | — | + | 73.000 | 0.000 | — | — | — |
73.00
|
— | — | — | — |
14
|
Васюк Вікторія Віталіївна | — | + | 72.000 | 0.000 | — | — | — |
72.00
|
— | — | — | — |
15
|
Клочай Оксана Миколаївна | — | + | 65.000 | 0.000 | — | — | — |
65.00
|
— | — | — | — |
16
|
Романюк Юлія Ігорівна | — | + | 65.000 | 0.000 | — | — | — |
65.00
|
— | — | — | — |
17
|
Полтавець Ольга Олександрівна | — | + | 64.000 | 0.000 | — | — | — |
64.00
|
— | — | — | — |
18
|
Шкуро Анатолій Сергійович | — | + | 60.000 | 0.000 | — | — | — |
60.00
|
— | — | — | — |
19
|
Попова Інна Володимирівна | — | + | 55.000 | 0.000 | — | — | — |
55.00
|
— | — | — | — |
20
|
Котляренко Дарія Олегівна | — | + | 50.000 | 0.000 | — | — | — |
50.00
|
— | — | — | — |